Creme Brulé

Måste berätta om kvällen jag gjorde creme brulén.
Det började med att jag vispade massa ägg och sätta grädden på spisen. Allt gick bra. Skummade igenom receptet och såg till min förfäran att den skulle stå o stelna i 4 timmar ?!?
Äsch, den får stå i frysen ett tag bara.

Brun farin strö är inte farinsocker utan mer som färgat ströbröd. End of story.

Att bränna socker var varmt och jobbigt och resulterade i att jag fick reda på att brandvarnaren funkar aldelles utmärkt.

Ca tio min i ugn är lika med 1 tim 23 minuter utan att den inte ens blev lite stel.

Brulén blev en sås.

Summan av kardemumman: Använd inte recept som du plockat upp från systembolaget!

Nu ska jag iväg på sim!

xoxo

Kommentarer
Postat av: Henke

Jag lovar dig att jag ska visa dig hur man gör en äkta Creme Brulé! Fast då blir det grythyttan-style ;)

2010-04-13 @ 20:57:47
Postat av: Henke

Jag lovar dig att lära dig göra en riktig Creme Brulé. Fast då blir det grythyttan-style ;)

2010-04-13 @ 20:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0